Akyüz, aday adaylığını açıkladı

Akyüz, aday adaylığını açıkladı

Akyüz, “Şehrimizdeki genç işsiz sayısını çözmek için göreve talibim” dedi.

Operatör Doktor Hasan Akyüz 2015 genel seçimleri için MHP Trabzon’dan aday adaylığını il binasında açıkladı. Akyüz, “Şehrimizdeki genç işsiz sayısını çözmek için göreve talibim” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yıllardır elde ettiği kazanımların AK Parti iktidarı ile yok olduğunu savunan Akyüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Terör örgütü bugün hak ettiği karşılığı alamamaktadır. Güneydoğu’da devlet otoritesi kalmamıştır. Sanki ordumuz bir savaşa girmiş ve yenik ayrılmıştır. Bebek katili Öcalan Atatürk’ün resmi önünde 10 maddelik plan açıklayacak hale gelmiştir ki; bu kabul edilemez.’’ Trabzon’da genç işsizlerin arttığına da dikkat çeken Akyüz ‘’Şehrimizdeki genç işsiz sayısı vahim hale gelmiştir. Yakın vadede ise bir çözüm görülmemektedir. AKP bölgemizde 12 yıldır bir sanayi tesisi bile yapmadı. Eğer bu göreve layık görülürsem, bu sorunu da çözmeye talibim’’ şeklinde konuştu.

hasan-akyuz-aday-adayliginmi-acikladi.jpg

İl Başkanı Muammer Demeli  ise yaptığı açıklamada 7 Nisan 2015’te aday listesinin kesinleşeceğini hatırlatarak ‘’Önümüzdeki süreç şimdiden hayırlı olsun. Medeni cesaretinden dolayı da Sayın Akyüz’ü tebrik ederim, çünkü memurluktan istifa edip de aday adayı olmak bir cesaret işi. Buradan Sayın Akyüz’ün makam sever değil, vatansever olduğunu anlıyoruz’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset