Aksoy Akçaabat'ta Çalıştı

Aksoy Akçaabat'ta Çalıştı

Aksoy Akçaabat'ta Çalıştı

İyi Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan Adfayı Atakan Aksoy ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ta seçim çalışmasına katıldı.

TRABZON İYİ BELEDİYECİLİK İLE BULUŞACAK.

Ziyaretlerde konuşan Büyükşehir belediye Başkan Adayı Aksoy, “Trabzon’daki sivil toplum kuruluşlarının varlığı bu şehri yönetenler için büyük bir fırsat. Diyalog kültürü neredeyse yok edildi. Biz bunu geri getireceğiz.. Bu sorunların temelinde Trabzon’un kalkınma odaklı yönetilmemesi yatıyor. İnşallah biz göreve gelirsek, şehirdeki sivil toplum kuruluşları ile daima görüş alışverişinde bulunacağız. Bir de bazı mühendislik konularında Trabzon’u dışa bağımlı hale getiren laboratuvar cihazlarının üretimi noktasında girişimlerimiz olacak. Bu bağlamda da sivil toplum kuruluşlarımız bu sürecin en önemli bileşenlerinden birisi olacak. Hibe projeleri ile meslek odalarına gelir yaratacak ve temsilcilik halinde olan meslek odalarımızın şubeye dönüşmesini, kurumsallaşmasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesinde çalışan makine mühendisi sayısını da arttırma yönünde düşüncelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut ise Akçaabat’ta değişimin zamanı geldiğini ve bunu gerçekleştireceklerini ifade etti.

akcaabat-akbulut-osman.jpgatakan-aksoy1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset