Akpınarlı Öğrenciler sergiledi

Akpınarlı Öğrenciler sergiledi

Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yaptıkları çalışmaların yer aldığı eserler sergilendi.

Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi, Akçaabat Belediyesi Emin Serdar Sergi Salonu’nda açıldı.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değirmenci, Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kâzım Atmaca’nın açılış kurdelasını kestikleri sergiyi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Tosun ve Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli başta olmak üzere kalabalık bir protokol topluluğu ilgiyle gezdi.
Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Necmettin Bıyıklı’nın nezaretindeki öğrencilerin hazırladıkları eserlerin  yer aldığı serginin açılışında Müdür Yardımcısı Hasan Yıldırım ile okul öğretmenleri Alaattin Bayraktar ve Halil Değirmenci de katkı sağladı.
Sergide el işi ve ahşap çalışmalarının yanı sıra yağlı boya, sulu boya, kuru boya ve pastel boya ile yapılmış resimler ve maketler yer aldı.
Okul Müdürü Yusuf Bıyıklı, serginin açılışı için çaba harcayan öğretmenleri ve öğrencilerini kutlarken; açılışlarına icabet eden protokol mensupları ile öğrenci velilerine teşekkür etti. Bıyıklı 14 Nisan Pazartesi günü açılışını yaptıkları serginin 16 Nisan Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar gezilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler