Akpınar Yıldızlı Açılışa Hazır

Akpınar Yıldızlı Açılışa Hazır

Akpınar Yıldızlı Restaurant Açılışa Hazır.

Sera Gölü, Deniz,Yayla ve Trabzon Manzaralı Lezzet. 

Akçaabat’ta 1974 yılından Küçük kalaycı tarafından kurulan Akpınar Lokantası, Trabzon’un doğa harikası olan Sera Gölü, Trabzon, deniz ve yayla manzaralı bir mekanda Akpınar Yıldızlı Restaurant adıyla bölgemiz insanına ve turistlerin hizmetine sundu. 

akpinar.20130618180606.jpg

Karadeniz Sahil yolundan 4 km, Trabzon’dan 11 uzaklıkta, Yıldızlı TOKİ Konutları yanında 2 bin metre kare alan üzerine kurulan Akpınar Yıldızlı Restaurant, 2 katlı 800 m2 kapalı alanı ve farklı büyüklükte 10 adet çardağı ile aynı anda 500 kişiye hizmet verebiliyor. 

Akçaabat köfte, balık çeşitleri, açık büfe kahvaltı ve Karadeniz yöresine has yemeklerin müşterilerin beğenisine sunulacak olan Akpınar Yıldızlı Restaurant, deneyimli aşçıları ve güler yüzlü personeliyle bölgemizin lezzet mekanı olmayı hedefliyor. 

akpinar.jpg

akpinar11.jpg

akpinar-yildizli-acilisa-hazir.jpg

Günümüz teknolojisiyle geçmişin izlerini bulabileceğiniz mimari yapısıyla Akpınar Yıldızlı Restaurant, Hocaoğlu Mimarlık’tan Pelin Hocaoğlu tarafından dizayn edildi. 

Akpınar Yıldızlı Restaurant,  Akpınar Köfte, Yemek Hizmetleri, Gıda San. İnş. Turz. Ve Tic. Ltd Şti. adına Şenol, Osman, Mustafa ve Aslan Kalaycı kardeşler tarafından işletiliyor. 

İşyeri sahipleri adına açıklamalarda bulunan Mustafa Kalaycı, lokantanın mimarisinde tarihten esinlenerek ve günümüz teknolojisini kullandıklarını ve bölgeye gelen yerli ve yabancı konuklara en iyi Karadeniz misafirperverliğini göstermeyi amaçladıklarını belirtti. 

akpinar-yildizli-restaurant.jpg

akpinar-kuymak.jpg

 

20 Haziran 2013 saat 14.00’da resmi açılışı yapılacak olan Akpınar Yıldızlı Restaurant’ta, saat 17.00’da sanatçı Sinan Yılmaz ve birçok yöresel sanatçı konser verecek. Aycıca açılış gecesi havai fişek gösteri de sunulacak.

Akpınar Yıldızlı Restaurant telefon numarası 0462 666 0 777

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat