Akören'de şehitlere mevlid

Akören'de şehitlere mevlid

Terör örgütüne kaşı yapılan tepkiler ülke genelinde atrarkan bu mücadele de şehit olanlar için Akören'de mevlid okundu.

PKK terör örgütünün eylemlerine ülke genelinde tepkilerin artarak sürdüğü bugünlerde Akçaabatlılar da gerekli duyarlılığı her platformda gösteriyorlar. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen gösteri ile terörü lanetleyen Akçaabatlılar, bu hafta da şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu.
İlçemize bağlı Akören Köyü’ndeki vatandaşlarımız, şehit ailelerinin yüreklerinde duyduğu acıyı aynı şekilde hissettiklerini ve her şehidi kendi evlerinden çıkmış bir şehit olarak kabul ettiklerinin bir göstergesi olan etkinliği köy camisinde gerçekleştirdiler.
Köy halkının ortaklaşa gerçekleştirdiği programla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan köy sakinlerinden Hayati Akpınar, şunları söyledi:
“Eylül ayı içinde birbiri ardına verdiğimiz şehitlerin acısıyla, şehit ailelerinin yüreği yandığı gibi bizim de yüreğimiz yanmıştı. Ateş bizim de yüreğimize düştü. Köy halkı ile ortak bir karar alarak, böyle bir etkinlik yapmak istedik. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Biliyoruz ki, şehit ailelerimiz çok zor durumda, onlara hiç olmasa dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Ülkemiz için birlik beraberliğin önemli olduğu bu günlerde hepimize çok büyük görevler düşüyor. Yapmış olduğumuz bu uygulama inşallah daha güzel hizmetlerin habercisi olacaktır. Katkılarından ötürü herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler