Akören'de Muhtarlık Yarışı

Akören'de Muhtarlık Yarışı

Akören'de Muhtarlık Yarışı

BEN DEĞİL MAHALLEM KAZANACAK

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde müthiş bir çekişmenin yaşanacağı şimdiden belli olan mahalle muhtarlıklarında aday adayları birbiri ardına ortaya çıkıyor.

Trabzon’un büyükşehir olması ile mahalle statüsüne kavuşan Akçaabat ilçesine bağlı Akören mahallesinde muhtarlık için adaylığını koyan isimlerden biride Akörenli Emine Yoloğlu oldu.  Akören’in ilk ve tek kadın muhtar adayı olan Emine Yoloğlu, vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başlayarak mahalle sakinlerinden destek istedi.  Mahalle sakinlerini tek tek ziyaret eden kadın aday Yoloğlu, Akören Mahallesi’nin daha iyi hizmet alması ve güzel çalışmalar yapmak için muhtar adayı olduğunu söyleyerek  “Köyüm de bu zamana kadar gözle görülür bir çalışma olmadı. Köyümü çok seviyorum bu yüzden artık hizmet görmeli bu topraklar diyerek aday olmaya karar verdim.”dedi.

Seçilmesi halinde kendisinin değil mahallesinin kazanacağını ifade eden Yoloğlu, “Köyde yapacağım işler olacak. Öncelikle en önemli sorunumuz olan yol ve ulaşım için çalışacağım. Köyümüz de eksik çok. Bütün eksiklerin farkındayım ve birçok güzel proje ile adayım.”şeklinde konuştu.

Muhtarlık sürecinin zor bir süreç olduğunu belirten Yoloğlu, “Özellikle bütün bayan kardeşlerimden destek bekliyorum. Muhtarlık süreci zor bir süreçtir. Kazanmak da var kaybetmek de. Ama asıl kaybedilmemesi gereken insanlıktır. Bu süreç içinde bütün adaylar yarışır çünkü hepsi kazanmak ister. Ama sırf kazanabilmek için bazı değerleri kaybetmeyi göze almak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Çirkinleşmeden saygı çerçevesinde çalışmaları sürdürmek önemli bir çizgidir ‘’dedi.

akoren-muhtar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler