Akgün’ün fotoğrafı Saray’da

Akgün’ün fotoğrafı Saray’da

Akgün’ün fotoğrafı Saray’da

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Hazreti Peygamber’in doğum yıldönümü vesilesiyle düzenlenen 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’da yapıldı.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Akçaabatlı fotoğraf sanatçısı Murat Suphi Akgün’ün çektiği bir fotoğrafın yer aldığı tablo hediye edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ailemde İyilik Var” konulu fotoğraf yarışmasında Türkiye Üçüncüsü olan fotoğrafta Tonya’nın İskenderli Mahallesi’nde ikamet eden Hafize ve fotoğraf çekiminden sonra vefat eden Niyazi Ziya Aydın’ın süte batırdıkları bisküviyi yedikleri görüntü yer alıyor.

Murat Suphi Akgün kimdir?

1982 Akçaabat doğumlu Murat Suphi Akgün ilk, orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamladı. 2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümü’nden mezun olan Akgün, 2010 yılından beri amatör olarak fotoğraf çekiyor. 2 yıldır profesyonel olarak düğün fotoğrafçılığı da yapmakta. Aynı zamanda grafik tasarım ofisinde diğer tasarım işlerini yürütmekte.  2012 yılında ilk kişisel sergisini açtı ve çeşitli karma sergilere katıldı. Ulusal yarışmalardan birkaç sergileme ve ödül aldı. Yaşamı ve insanı fotoğraflamayı sevdiğini belirten Akgün Afyon Frig Fotoğraf Derneği (AFFD) üyesi.

turkiye-fotograf-birincisi.jpgmurat-suphi-akgun-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kültür Sanat