Akgün'den teşekkür

Akgün'den teşekkür

Akgün'den teşekkür

AKÇAABAT ÜNİVERSİTESİ’NE KAVUŞTU

AK Parti’nin Akçaabat için söz verip gerçekleştirdiği belki de en önemli yatırım olan “TRABZON ÜNİVERSİTESİ” TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.  Bir süredir özellikle ilçemizin ve Trabzon’un gündeminde ağırlıklı olarak yerine alan Trabzon Üniversitesi’nin Akçaabat’a kurulacağı artık kesinleşti.

Akgün Teşekkür Eti.

Trabzon Üniversitesi’nin Akçaabat’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün,  “AK Parti sözünü yerine getirmiştir” dedi. Akgün “Akçaabat ekonomisine olduğu kadar, sosyal hayatı ve eğitim kalitesine de direkt katkısı olacak Trabzon Üniversitesi için ilk günden itibaren mimar görevi gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, ilk günden itibaren vaadinin takipçisi olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, konuyu gündemlerinden hiç çıkartmayan Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a,  Sayın Salih Cora’ya, Sayın Muhammet Balta’ya ve Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na sonsuz minnet duygularımızla teşekkürü borç biliriz” dedi.

Üniversitenin kurulması için Belediye Başkanı Şefik Türkmen de  övgüyü hak ettiğini ifade eden Başkan Akgün “Bu yatırımın şehrimize gelmesinde Belediye Başkanımız Sayına Şefik Türkmen’in de büyük takibi, ilgi ve alakası vardır. Bir şehrin kaderini direkt etkileyecek böylesine önemli bir yatırımın Akçaabatımızda kurulacak olması önemlidir. Bu kararın alınmasında  Akçaabat'ın sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin, muhtarların da katkısı büyüktür. Buradan onlara da teşekkür ediyorum.  AK Parti söz vermiştir ve bütün kadrolarıyla sözünün hakkını vermiştir. Akçaabatımız Üniversitesine kavuşmuştur, artık Akçaabatımızın bir üniversitesi vardır... Sıra, elde edilen bu hakkın hakkını verme zamanıdır.“Hedef 2023… Durmak Yok, Yola Devam” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler