Akgün'den Teşekkür

Akgün'den Teşekkür

Akgün'den Teşekkür

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 7 Haziran’da AK Parti’ye destek veren herkese teşekkür etti.

Akgün yaptığı açıklamada “Akçaabatlı hemşehrilerimiz bir kez daha AK Parti’ye desteğini ve güvenini ortaya koymuştur. AK Parti olarak omzumuzdaki sorumluluğun hep farkında olduk ve önümüzdeki süreçte de Akçaabat için, Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Demokratik hakkını sandığa giderek ortaya koyan Akçaabatlı hemşehrilerime, AK Parti’ye % 58 oranda destek veren ak yüreklere teşekkürlerimi sunuyorum. Hep söylediğimiz gibi demokrasi bayramını birlikte yaşadık. Milletimizin kararına her zaman saygı duyduğumuzu hep gür sesle söyledik ve şimdi yeniden aynı tonda tekrar söylüyoruz” dedi.

Milletin yaptığı tercihin en doğru tercih olduğunu da ifade eden Akgün “milletimiz tercihini yapmıştır ve bizler ak yürekler olarak büyük Türkiye’nin  bekaası için bundan sonrada durmaksızın tırnakla kuyu kazmaya ve Türkiye için kurulan kirli ve karanlık tuzakları bozmaya devam edeceğiz.  Milletin verdiği karar her zaman en doğru karardır ve biz de bu karara saygı duyacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti’den görev alan sandık müşahitlerine de teşekkür eden Akgün “Gece gündüz demeden Akçaabat’a hizmet için koşturan Ak Parti’nin sandık müşahitlerine, sandık görevlilerine, mahalle yönetimi üyelerimize, mahalle temsilcilerine, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan değerli ak yüreklere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kutlu dava da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada durmaksızın hep birlikte kol kola yürümeye devam edeceğiz. Büyük Türkiye için durmak yok yola devam” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset