Akgün'den MHP'ye Cevap

Akgün'den MHP'ye Cevap

Akgün'den MHP'ye Cevap

AK PARTİ Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, MHP’li Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hasan Doğan’ın Belediye Meclisinde AK Partili üyelerin oylarıyla encümenliğe seçilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. MHP’ye cevap veren  Akgün “Yaşanan tartışmalar bizim dışımızdadır.” dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, MHP’li Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hasan Doğan’ın Belediye Meclisinde AK Partili üyelerin oylarıyla encümenliğe seçilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. MHP Akçaabat İlçe Başkanlığının “iç işlerimize karıştı” diyerek suçladığı AK Parti İlçe Başkanlığının böyle bir durum içinde bulunmadığını belirten Akgün “Yaşanan tartışmalar bizim dışımızdadır.” dedi.

DAHA ÖNCEDEN DE ADAY ÇIKMIŞTI

Hasan Doğan’ın, Akçaabat Belediye Meclisindeki MHP’liler adına encümen adaylığına önceki yıllarda da çıktığını ancak seçilemediğini belirten Akgün şöyle konuştu: “Ben de daha önceden belediye meclis üyesiydim. MHP’deki arkadaşlar kendi içlerinden encümene devamlı Hasan Bey’i aday çıkarıyorlardı zaten. Bu dönem de aday olmuş, bizim partimizdeki arkadaşlarımız da kendisini destekleyerek seçilmiştir. Bu durum karşısında bizim de olumsuz bir görüşümüz olmamıştır. Burada MHP’nin iç işlerine karışmak gibi bir durum yoktur.”

 

TARTIŞMALARIN DIŞINDAYIZ...

 

Yaşanan tartışmaların MHP’nin iç işi olduğunu ve AK Partinin bu cephenin dışında olduğunu kaydeden Akgün “Belediyedeki seçim bizden bağımsız şekilde yapılıyor. İnsanlar da oylarını kullanıyor. Hasan Bey’in ismi daha önceki seçimlerde de ortaya çıkmıştır. Bu dönemde de teveccüh böyle olmuştur. Biz MHP’nin iç işlerine karışmayız. Bu yöndeki iddiaları da etmemiz mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

 

MHP, AK PARTİYİ SUÇLAMIŞTI...

 

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, önceki gün yayımladığı mesajla AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığını hedef alarak farklı partilerin isimleriyle siyasî iş birliği yapıldığını ve bu durumun “ahlâk dışı” olduğunu ifade etmişti. Açıklamada Cumhur İttifakına zarar verilmemesi tavsiye edilerek “Biz bu oyunları görmezlikten gelemeyiz. Cumhur ittifakı için, Türkiye’nin bekası için mutlu, huzurlu, güzel yarınlar için yanlış yapmayın, geçmişi bize hatırlatmayın.” denilmişti.

Berkant Parlak/Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler