Akgün'den Çok Sert Tepki

Akgün'den Çok Sert Tepki

Akgün'den Çok Sert Tepki

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların çok talihsiz olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri büyük tepki toplamaya devam ediyor.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, yaptığı açıklamayla Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Akgün açıklamasında “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakanımıza yönelik, maksadını aşan çirkin sözlerini büyük bir şaşkınlıkla dinledik. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın, hükümetimizin Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu kadın bir Bakanı hakkında sarf ettiği seviyesiz söylemleri esefle kınıyorum. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın, konumu ne olursa olsun bir kadın hakkında bu derece çirkin söylemi kullanmış olması akıl tutulmasından ibarettir. Kılıçdaroğlu’nun bir kadına yönelik bu hadsiz ithamı ve iftirası CHP tarihine geçecek siyasi bir talihsizliktir. Eleştiri ve tenkit sınırlarını aşarak karalama zihniyetiyle, siyasi gaflar silsilesine bir yenisini daha ekleyen  Kemal  Kılıçdaroğlu son derece haddini aşmıştır. Kılıçdaroğlu’nun bu ithamlarda bulunmadan önce toplumuzdaki ahlaki değer yargılarını göz önünde bulundurmalıdır. Bu çirkin ithamları ile sadece kadınlarımıza değil, aile müessesine ve toplumumuzun değer yargılarına da zarar vermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler