Akgün'den 15 Temmuz Mesajı

Akgün'den 15 Temmuz Mesajı

Akgün'den 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün "Bugün rahat nefes alıp veriyorsak, milletimizin huzurunuzda rahatça konuşabiliyorsak, özgür bir Türkiye´de yaşıyorsak, bu önce Mevla´m sonra şehitlerimizin sayesindedir´´ dedi.

15 Temmuz, Türk milletinin çok ağır bir gecede, kara bulutların çöktüğü bir gecede yeniden dirilişinin adıdır, tarihimizdeki çok önemli dönemeçlerden birisi olduğunu ifade eden İlçe başkanı Akgün "Ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. O gece ve o geceden sonraki bir ayda ayağa kalkan Türk milleti herkese, dostuna düşmanına nasıl bir millet olduğunu göstermiştir. Bu millet bu dirayeti tarih boyunca göstermeye Allah´ın izniyle devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"249 Şehit ve 2 bin 193 gazimizin yazdığı kahramanlık destanını unutmayacağız"

Başkan Akgün, "Bizim inancımızda şehitler ölüler değildir, bilakis dirilerdir ama bizler hissetmeyiz. Rabbim tüm şehitlerimizden razı olsun. Bizi şehitlerimizin şahitliğine mazhar eylesin. 249 şehidimizin ve 2 bin 193 gazimizin 15 Temmuz gecesi yazdığı kahramanlık destanını asla unutmayacağız. Tankın ve silahların önünde dikilen gençlerimizi, kadınlarımızı, o canilerin önünde anıtlaşan kadınlarımızı, tankın altında ezilen ama arkasındakilerin ezilmesini engelleyen yiğitlerimizi bu millet unutmayacak" ifadelerine yer verdi.

"Şehitlerimize rahmet diliyorum"

Akgün Mesajını şöyle tamamladı, "Ellerini ovuşturarak Türkiye´nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Rabbim taksiratlarını hasenata tebdil etsin. Rabbim tüm şehitlerimizi Cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın. İnşallah Sevgili Peygamberimizin Liva´ul Hamd ismiyle müsemma sancağı altında bizleri haşr´ü cem eylesin. İnşallah birliğimiz daim olsun" .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler