Akgün Yatırımları Değerlendirdi

Akgün Yatırımları Değerlendirdi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat’ta yapılması planlanan devlet yatırımlarını açıkladı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat’ta yapılması planlanan devlet yatırımlarını açıkladı. 2017 Yılında önemli devlet yatırımının Akçaabat’ta yapılacağını belirten Akgün, en önemli yatırım olarak ise 2. Devlet üniversitesi olduğunu ifade etti.

Emre Akgün “ 1 Kasımda Akçaabat olarak partimize sahip çıktık. Bu sahip çıkmanın meyvelerini de almaya başladık.  Trabzon’un en önemli yatırımı olan 2. Devlet üniversitesini Akçaabat’a kazandırdık. Bunda emeği geçen Sayın bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Üniversite için taslak metin ortaya çıkınca bunu eleştiren siyasi partiler oldu. Biz bu eleştirilerin yersin olduğunu kendilerine anlattık. Akçaabat merkezli olacak olan bu üniversite Akçaabat ve civar ilçelerimiz sahip çıkmalıdır. Akçaabat’ta yapılması gereken yatırımlar için çalışıyoruz. Ankara’da yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ve sayın bakanımızın desteği ile Akçaabat’a yapılacak olan adalet sarayı 2017 yılında Yatırım programına alınacak. Kavaklı’da cezaevinin bulunduğu alana Akçaabat’a yakışır bir adalet sarayı yapılacak.  Sayın bakanımıza Akçaabat’a yakışan bir sosyal güvenlik kurumu olsun dedik. Sağolsun hemen talimat verdi ve Söğütlü’de Akçaabat’ta yakışan bir sosyal güvenlik merkezi yapılacaktır. Akçaabat’ta Sosyal Güvenlik Kurumu’nun boşaltacağı eski devlet hastanesi yerine ise Trabzon halk Sağlığı Müdürlüğü gelecek. Bu müdürlük Akçaabat’ta bir hareket getirecektir. Ayrıca Söğütlü’ye Kız imam hatip lisesi inşaatı yatırım programına alındı. Kısa sürede inşaata başlanmasını bekliyoruz” dedi.

Akgün fırsat buldukça Akçaabat’taki projelerin takibi için Ankara’ya sık sık gitmek zorunda kaldığını, takip olmadan hiçbir yatırımın alınamayacağını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler