Akgün "Demokrasi Nöbeti Devam Edecek"

Akgün "Demokrasi Nöbeti Devam Edecek"

Akgün "Demokrasi Nöbeti Devam Edecek"

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 15 Temmuz'un Türk demokrasi tarihinde bir milat olduğunu söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, vatanı ve meydanları hainlere bırakmayacaklarını belirtti. 15 Temmuz'un Türk demokrasi tarihinde milat olacağını belirten ve 100 yıllık bir zafer kazanıldığını ifade eden Başkan Akgün, "Rabbimin desteği, bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın azim ve kararlılığı ile aziz milletimiz bu zaferin kazanılmasındaki en büyük etkenlerdir. Dışarıdan aldıkları destekler ve üç kuruşluk adamlarla bu vatanı parçalayacaklarını sananlar sükutu hayale uğradılar. Rabbim bu kalkışmanın arkasındaki herkesi kahretsin." dedi.

Yaptığı açıklamada Söğütlü’deki İl Jandarma Komutanlığı önündeki demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirten Başkan Emre Akgün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şehrimizin meydanında günlerdir birlikteyiz. Gündüz sıcak demeden, işimiz gücümüz var demeden, gece çoluk çocuğumuzu bırakarak, uykusuz kalarak nöbet tuttuk. Kesin sonuç alınana kadar bu kutlu nöbete devam edeceğiz. Bu nöbet, milletimizin geleceğini savunmak için tutulan bir nöbettir. Bu nöbet, çocuklarımıza daha adaletli ve istikrarlı bir gelecek sağlamak için tutulan bir nöbettir. Bu nöbet, ülkemizde kaos ve karmaşa çıkarmak, irademizi teslim almak isteyenlere karşı koymak için tutulan bir nöbettir. Nöbet bitti emri gelene kadar biz nöbete devam edeceğiz"

Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasına yönelik ciddi bir kalkışman söz konusu olduğunu belirten Başkan Emre Akgün, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu söyledi. Başkan Akgün, Akçaabat halkına ve tüm Türk milletine teşekkür ederek milli iradeye sahip çıkmaya devam etmelerini istedi.

Paralel yapıya asla müsaade edilmeyecek.

FETÖ ve Paralel yapıyla ilgili mücadelenin sürdüğünü belirten Akgün, Türkiye’de olduğu gibi buna Akçaabat’ta da izin vermeyeceklerini vurgulayarak, “Öncelikle, devletimizin, hükümetimizin paralel yapıyla olan mücadelesini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de bu yapıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler