Akgün" Akçaabat İçin Tarihi Olay"

Akgün" Akçaabat İçin Tarihi Olay"

Akgün" Akçaabat İçin Tarihi Olay"

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak  yürürlüğe giren Trabzon Üniversitesi için teşekkür mesajı yayınladı.  Akgün "Akçaabat son yılların en büyük yatırımını almıştır.  AK parti ne söz vermişse yapar" dedi.

Emre Akgün açıklamasında "Her dönem gündeme gelen Trabzon'a ikinci devlet üniversitesi için yapılan girişimler sonuç vermiş ve Trabzon Üniversitesi Akçaabat'a kurulmasını içeren yasa TBMM'nde kabul edilmesinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylanmıştır. Artık Trabzon'un ikinci devlet, Akçaabat'ın ise bir üniversitesi vardır. Bu kararın alınmasında emeği geçen başta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanımız Süleyman Soylu'ya,  AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, bürokratlarımıza,  üniversitemizin Akçaabat'ta kurulması için büyük destek veren muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına  teşekkürü bir borç biliyoruz"  dedi.

Akgün açıklamasını şöyle tamamladı " AK parti olarak Akçaabat'a verdiğimiz bir söz daha yerine getirmenin mutluğunu  yaşıyoruz .Milletimize verdiğimiz  üniversitemiz artık resmen hayata geçmiştir. Bundan sonra bu üniversitemizi kuruluş  aşamalarını takip ederek, ülkede söz sahibi, yarışmacı  ve bilgi üreten bir üniversite olması için gayret göstereceğiz. Üniversite kararı Akçaabat için tarihi bir olaydır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset