Akçabatlılarla Buluştular

Akçabatlılarla Buluştular

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı ile Akçaabatlı bayanlarla buluştu.

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, AK Parti İlçe Kadın Koları taraından Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı ile Akçaabatlı bayanlarla buluştu.

Düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, Milletvekili adayları Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Trabzon İl kadın kolları başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti ilçe teşkilatı ve yöneticileri, milletvekili aday adayları  ile çok sayıda bayan katıldı.

Açılış konuşmasını İlçe kadın kolları başkanı Melike Turhan’ın yaptığı programda, İl kadın kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu da bir konuşma yaparak, siyasette kadının rolüne ve önemine değindi.

Siyasette kadının etkisine değinen Şefik Türkmen de , “ Bir seçim süreci yaşıyoruz. İnşallah bu süreci de başarıyla tamamlayacağız. Önümüzde 2023 hedefi var. Artık yeni    Türkiye diyoryz. Geçtiğimiz 13 sene içerisinde çok güzel şeyler oldu Türkiye de. Bunu en iyi fark eden hanım kardeşlerimizdir. Hizmeti en iyi taktir eden hanımların olduğunu biliyorum. 5 defa burada seçime girdim . yaptığımız insan odaklı çalışmalardan dolayı hep hanımlardan destek gördüm.  Ve aynı şeyler AK Parti için söz konusu. Belediye olarak Ak Parti ile aynı çalışıyoruz. Ve biliyoruz ki en büyük destekçilerimiz hanımlardır. Çünkü evin hakimi hanımdır. Evin direği hanımlardır. Ancak, siyasette hanımlarımız yeteri kadar yer almıyor. Biz istiyoruz ki yarı yarıya olsun. Kadınlarımız daha fazla olsun siyasetin içinde. Çünkü kadınlarımız nasıl evlerini geçindirmelerini biliyorsa, en zor zamanlarda çoluğuna çocuğuna sahip oluyorlarsa,  bu ülkeye de olur. Bakın Trabzon’dan seçilebilecek bir yerden tek bir bayan adayımız var.  Hepimiz destek vereceğiz. Bu yapılanların istikrarı için, hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

adnan-gunnar-002.jpg

Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar yaptığı konuşmasında, “AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar eğer büyük başarılara imza atmışsa buradki en büyük pay, kadınlara değer veren Recep Tayyip Erdoğan ve aynı zamanda ona en büyük desteği veren annelerimiz, kız kardeşlerimiz yani sizlersiniz. Bu dünya da bütün makamlar mevkiler hepsi gelip geçicidir. Nice bakanlar, başbakanlar geldi geçti. Önemli olan haklın gönlüne girmektir. Vatandaşın yanında olmaktır. Biz, Ak partililer olarak sizlerin vermiş olduğu destekle daima milletimizin yanında olduk. Bundan 8-9 sene öncesini düşünün. Türkiye nerelerden nerelere geldi. Sanayiden ekonomiye sağlığa varıncaya kadar her konuda büyük atılımlara imza attık. Bir adam çıktı dünya ya one minute dedi. Dünya 5ten büyüktür dedi. Türkiye daha önce bunları gerçekleştiremiyordu.Şimdi bunda en büyük pay siz değerli vatandaşlarımızın AK Partiye olan güveni  ve her şekilde sürekli desteğidir.Bizde almış olduğumuz bu destekle milletimize hizmet etme sevdasından hiç vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz” dedi.

ayse-sula.jpg

Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu yaptığı konuşmasında ise, “Biz sizin derdinizi en iyi anlayacak insanlarız. Bu yüzden AK Parti kadına değer veren bir anlayışla yola çıktı. Dünyanın en büyük sivil toplum örgütü hareketi AK Parti’de. 4 milyon kadın üye var. 4 milyon kadın üyesi ile  AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum hareketini organize ediyor. Kadını sadece üye olarak, seçmen olarak değil kadını aynı zamanda seçilen olarak ta değer veriyor” şeklinde konuştu.

 

 

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset