Akçaabat'ta Vatandaş Sokakta

Akçaabat'ta Vatandaş Sokakta

Akçaabat'ta Vatandaş Sokakta

Tüm dünyaya yayılan ve her gün binlerce insanına ölümüne sebep olan yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında bakanlıklar ve valilikler bir dizi tedbirler alarak vatandaşlara 'Evde Kal' ve 'Sosyal Mesafe' konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Buna rağmen Akçaabat’ta bankalar ve ödeme merkezleri önünde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. .İçeriye tek tek alınan vatandaşlar 1 metre mesafesini dikkat etmedikleri görüldü.

 Korona virüsü nedeniyle yetkililer acil işleri olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarını sürdürüyor. Ancak dışarıya çıkan vatandaşlar işlemleri yaptırmak için banklar ve resmi kurumlara akın ediyor. Tehlikenin bir başka boyutu ise yakın temas. Bunun için içeride çalışanlar kendilerini koruma alırken, dışarıda kalanlar ise 1 metre kuralına dikkat etmiyor. Sıra halinde içeriye alınan vatandaşlar mecburen birlerine temas ediyor.

 

POLİSTEN ANONSLU NUYARI


 Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler kalabalık alanlarda sık sık devriye gezerek vatandaşları mesafe konusunda uyarıyor. Fakat yapılan o kadar uyarılara rağmen vatandaşlar sıralarını kaybetmek için çaresizce bildiğini okuyor.. Yapılan yeni düzenlemelerle bankalar 12.00'de itibaren hizmet veriyor durum böyle olunca kalabalık bir ortam oluşuyor. İçeridekiler kendilerini güvenceye alırken dışarıdakiler ise risk altında. Saatlerce bekleyen vatandaşlar aynı riski evlerine taşıyor.

90815436_3000963599959638_4519998435276881920_n.jpg

aksa-kuruk.jpggaranti-kuruk.jpgpostane.jpgziraat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler