Akçaabat’ta Turizm Haftası Etkinliği

Akçaabat’ta Turizm Haftası Etkinliği

Akçaabat’ta Turizm Haftası Etkinliği

Her yıl 15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nce bir etkinlik düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe,  Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güngör, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı M.Hikmet Eyüpoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Okul Müdürü Ahmet Kasap, diğer Okul müdürleri öğrenci velileri öğretmenler katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Ahmet Kasap etkinlik ile ilgili yaptığı değerlendirmede geleceğin turizm olduğunu vurguladı  Kasap "Son yıllarda artan turizm hareketleri ile birlikte okulumuzun önemi daha da artmaktadır. Okulumuzdan mezun olan her öğrencinin kısa sürede istihdam imkanı mevcuttur. Gençlerimizin milli duygulara sahip, Büyük Türkiye'nin işleyen çarklarından biri olduklarını bilen gençler yetiştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte sunulan tüm hizmetler öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Öğrencilerimizin yetişmelerine katkıda bulunan sayın yetkililerimize, velilerimize, sektörlere ve STK'lara teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik öncesinde öğrenciler tarafından folklor gösterisi yapıldı. Etkinlikte öğrencileri tarafından hazırlanan yöresel yiyecekler ve stantlar beğeni topladı.

akcaabat-turizm-otelcilik-001.jpgakcaabat-turizm-otelcilik1-001.jpgakcaabat-turizm-otelcilik2-001.jpgakcaabat-turizm-otelcilik3-002.jpg

akcaabat-turizm-otelcilik4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler