Akçaabat’ta Spor Belgeseli Tam Not Aldı

Akçaabat’ta Spor Belgeseli Tam Not Aldı

Akçaabat’ta Spor Belgeseli Tam Not Aldı

Akçaabat’ta Spor Belgeseli Tam Not Aldı

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlattırılan “Akçaabat'ta Spor” adlı belgeselin tanıtımı gerçekleştirildi. Akçaabat Belediyesi Hamam Çimeni Çarşısı’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ, spor camiasının önde gelenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

“Akçaabat’ta Spor” belgeselinde, 1923'den bugüne yaklaşık 100 yıllık bir spor tarihi anlatıldı.

İlgiyle izlenen belgesel sonrasında konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat’ın Kültür, Sanat ve Turizm şehrinin yanı sıra bir spor şehri olduğunun görüldüğünü ifade etti. Kaymakam Şenel “Çok güzel bir çalışma yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor tebrik ediyorum. Bu belgesel Akçaabat’ın spor tarihini gün yüzüne çıkarmış ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamıştır. Bu belgesel ile Akçaabat’ın Kültür, Sanat ve Turizm şehrinin yanı sıra bir spor şehri olduğunu görüyoruz” dedi.

Akçaabat Belediye Başkan vekili Cevdet Bayraktar ise, belgeselde emeği geçenleri tebrik etti ve belgeseli seslendiren Temel Altunbaş’a plaket takdim etti.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise Belgesel yönetmeni Atilla Alp Bölükbaşı’na teşekkür belgesi takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Not: "Akçabat'ta Spor Belgeseli"nin tamamını kısa süre içerisinde sitemizde bulabilirsiniz.

akcaabatta-spor-belgeseli-001.jpgakcaabatta-spor-belgeseli1.jpgakcaabatta-spor-belgeseli2.jpgakcaabatta-spor-belgeseli3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler