Akçaabat'ta Soylu Rüzgarı

Akçaabat'ta Soylu Rüzgarı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Akçaabat’ta düzenlenen mitinge Süleyman Soylu rüzgarı esti. Beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile Akçaabatlılara hitap eden Süleyman Soylu, önemli mesajlar verdi.

Soylu “Geleceğimizi Elimizden Almak İstiyorlar”

 

Miting alanına girişte konfeti ve ışık gösterileri ile karşılanan Süleyman Soylu, Akçaabat’ta çok önemli bir fotoğrafın bulunduğunu ifade etti. Bakan Soylu “Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde milletin yanında bulunmasının bir anlamı var. On yıllardır sevincimizi yaşamamızı istemiyorlar, bağımsız olalım istemiyorlar. Geleceğimizi elimizden almak istiyorlar. Bu ülkede herkesi sağ-sol, Alevi Sünni, başı açık kapalı tartışmalarının içine atmak istediler. Bu ülkenin kendi değerlerinden darbelerle uzaklaştırmak istediler. 15 yaşından küçükler Kuran okumayacak dediler. Mezarlarımızda kim dua okuyacak bunları düşünmediler. On yıllardan beri bu milletin yakasından hiç düşmediler. Dünya ne zaman uçak üretmek istemişse bizde üretmeye başladık. Ama bizim önümüzü kesmek istediler. Yapamazsınız dediler. Akşam ezanının hürmetine söylüyorum benim milletim muktedirdir. Bize son altı yedi yıldır ülkemize patinaj yaptırmak istiyorlar. İstikametimizi değiştirmeden güçlü adımlar atıyoruz. IMF’ye borcumuzu ödedik diye hesap sormak istiyorlar. Gezi olaylarında faiz 3,5’du. Türkiye tam gaz ileri giderken, önünü kesmek istediler. Büyük hava limanları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yapamazsınız dediler, yaptık ne oldu? Bölünmüş yollar, atak helikopterleri, bölünmüş yollar yapamazsınız dediler, yaptık ne oldu? Amerika öyle talimat vermiş ki Afrin’e giremeyecekmişiz. Girdik, ne oldu. Türkiye eski Türkiye değil. Bakın burada çok önemli bir fotoğraf var. Bu fotoğrafta MHP’li kardeşlerimiz ve AK Partili kardeşlerimiz yan yana. Bu ülkede bozgunculuk çıkarmak isteyenlere en iyi cevabı buradan veriyorlar” dedi.

Trabzon Üniversitesi  Butik Bir Üniversite Olacak

Süleyman Soylu, Akçaabat’ta kurulan Trabzon Üniversitesi’nin Türkiye’de adından söz ettirecek bir üniversite olacağını belirterek “Biz Akçaabat’a üniversite sözü verdik. Bu sözümüzü tuttuk. Şimdi ileriki günlerde göreceksiniz. Trabzon Üniversitesi Türkiye’de adından söz ettiren butik bir üniversite olacak” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar