Akçaabat'ta Sergi Zamanı

Akçaabat'ta Sergi Zamanı

Akçaabat'ta Sergi Zamanı

Akçaabat Belediyesin organize ettiği Hamam Çimeni Çarşısı 1. Katında bulunan Akçaabat Belediyesi Resim ve Fotoğraf Müzesinde Synergy Art Group 5. Uluslararası Karma Resim Sergisi açıldı.

Resim sergisine Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Ali Güngör, daire amirleri ve birçok sanatsever katıldı.

Toplam 16 farklı ülkeden 84 ressamın eserlerinin sergilendiği karma resim sergisinde sanatçılar adına konuşma yapan Rasim Çubuk’çu, “Bu serginin içerik olarak, sanatsal değeri çok yüksek ve güzeldir. Olağanüstü bir şey bu, Bir şey daha gördüm, bu sergide ilk defa Trabzon’da ve Sayın Akçaabat Belediye başkanımızın önderliğinde açılan bu sergiye katılım beni çok mutlu etti. Açılışı muhteşem gözüken kaliteli bir sergi il defa görüyorum. Sergiye katılan siz değerli güzel insanlara teşekkürler sunuyorum” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,” Toplumların can damarının sanat olduğu vurgusunu yaptı. Bu sergi Paris’te, İstanbul’da, Bursa’da Trabzon’da ve şimdide Akçaabat’ta devam ediyor. Biz büyük bir şehiriz bu bölgenin tamamı Trabzon özelde de Akçaabat’ız. Akçaabat olarak sanata ve sanatçıya çok değer veriyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla sanatın gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. 23 Ocak -11 Şubat 2019 tarihleri arasında açık olacak sergimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Şefik Türkmen, Akçaabat’ımıza resimleriyle renk katan yurt içinden ve yurt dışından olan ressamlara teşekkür etti.

akcaabat-sergi.jpgakcaabat-sa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler