Akçaabat’ta sağlıkçılara  aronya hediye edildi.

Akçaabat’ta sağlıkçılara  aronya hediye edildi.

Akçaabat’ta sağlıkçılara  aronya hediye edildi.

Akçaabat’ta sağlıkçılara  aronya hediye edildi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde üretilen ve Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve İlçe Ziraat Odası’nın desteği ile üretilen aronya bitkisinden Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde sağlıkçılara dağıtılmak üzere başhekimliğe teslim edildi. Hediye takdim programına, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Başhekim Hasan Hüseyin Arslantürk ve aronya üreticisi Tayfun Kandaz katıldı.

Programda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, aronya meyvesinin çok güçlü bir antioksidan meyve olduğunu ve çok faydasını gördüğünü ifade etti.

 Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ise meyvenin Akçaabat’ta yetiştirilmeye başlandığını ve 45 dönüm bir arazide alınan meyvenin  Akçaabat ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekim Hasan Hüseyin Arslantürk ise sağlık personeline verilen destekten dolayı teşekkür etti. Başhekim Arslantürk, “Aronya meyvesi antioksidan özelliği güçlü olan bir meyve olduğunu biliyoruz. Bu zor süreçte sağlık personelimize böyle bir jest yaparak destek olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.

aronya-meyve.jpgaronya-bitkisisi.jpgaronya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler