Akçaabat'ta Karne Sevinci

Akçaabat'ta Karne Sevinci

Akçaabat'ta Karne Sevinci

BAŞKAN TÜRKMEN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Samet Uslu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilerin karne sevincine ortak olarak öğrencilere karnelerini verdi.

Samet Uslu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen karne törenine Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, tören başlamadan önce ilk olarak anasınıfı öğrencilerine karnelerini verdi. Ardından düzenlenen törene katılan Başkan Türkmen, çocukların Türkiye’nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayarak öğrencilere seslendi; “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Devletimiz, eğitime elinden geldiğince giderek artan bir şekilde yatırım yapmaktadır. Ülkemizin her zaman iyi eğitilmiş gençlere ihtiyacı vardır. Dünya eğitimde de bir yarış halindedir. Hangi ülkenin gençliği eğitimde daha iyi yetiştiriliyorsa gelecekte mutlaka o ülke ve millet öne geçecektir.

Düzenli ve Disiplinli Çalışmalısınız

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, konuşmasında öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Başkan Türkmen, “Çok çalışmak önemlidir ancak düzenli ve disiplinli çalışmak daha da önemlidir. Çünkü düzenli ve disiplinli çalışmak başarıyı getirir. Çok kitap okumanızı özellikle tavsiye ediyorum. Okuduğunuz kitaplar ufkunuzu açacaktır. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sadece okuyan değil araştıran, irdeleyen ve sorgulayan bir anlayışla yetişmesi ülkemizi ileri taşıyacaktır. Sorumluluk duygusunu benimsemiş nesiller yetiştirmek günümüzde oldukça önemlidir. Önce kendimize, sonra ailemize, çevremize, yaşadığımız yere, ülkemize ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarımızı bilmeliyiz.” İfadelerini kullanarak dönem boyunca gayretli çalışmalarından öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Düzenlenen törende konuşan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ise “Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar ve bilim adamları siz gençlerin içinden çıkacak.” dedi.

Tören sonunda dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi.

10-099.jpg

9-112.jpg

8-129.jpg

7-158.jpg

6-183.jpg

5-242.jpg

4-290.jpg

3-354.jpg

2-436.jpg

1-383.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler