Akçaabat'ta Kar Yağışı Başladı

Akçaabat'ta Kar Yağışı Başladı

Akçaabat'ta Kar Yağışı Başladı

Yoğun kar yağışı yaşanan Akçaabat’ta kardan kapanan yolları ulaşıma açma çalışmaları belediyemiz ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Dün gece saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için kar küreme ve temizleme çalışmalarını devam ettiren Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kardan kapanan yolları tek tek açıyor.

Akçaabat genelinde kar yağışına karşı gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ekiplerin her daim karla mücadeleye hazır olduklarını belirterek kapanan yollara hemen müdahale edildiğini vurguladı. Vatandaşlar tarafından da gerekli önlemleri alınması gerektiğine dikkat çeken Başkan Ekim, vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, sürücülerin ise kar lastiksiz ve zincirsiz araçla yola çıkmamaları gerektiğinin altını çizdi. Ekiplerin sert kış koşullarına tam donanımlı olarak hazırlandıklarına değinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Ekiplerimiz meteorolojinin kar uyarısı yapması ve kar yağışının etkisini arttırması ile gece saatlerinde çalışmalara başladılar. Kenti etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle halkımıza sorunsuz ve kaliteli hizmet sunabilmek için gereken tüm çalışmalar ilgili ekiplerimiz tarafından eksiksiz bir şekilde yerine getiriliyor. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için şehrin bütün noktalarında kar temizleme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan kar yağışı yaşanan bölgelerde özel araçlarını kullanmamalarını, kullanma durumunda olanların kar lastiği veya zincir olmadan trafiğe çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz.”

d1-008.jpgd2-013.jpgd3-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler