Akçaabat'ta Gözler Adıyaman  Maçına Çevrildi

Akçaabat'ta Gözler Adıyaman Maçına Çevrildi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Bergama Belediyespor'a 1-0 yenilen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde gözler hafta sonu oynanacak olan Adıyamanspor maçına çevrildi.

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan karşılaşma öncesi takımın son durumu görmek isteyen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü bugün Fatih Stadyumunda Akçaabat Sebatspor ile çift kale maç yaptı. Gol düellosu atında geçen karşılaşmayı 5-3 kazanan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü zorlu maç öncesi moral buldu.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde Sportif Direktör Fethi Türkoğlu, Bergama Belediyespro maçı artık geride kaldı biz önümüze bakıyoruz. Hafta sonu çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. İki hafta deplasmanda oynayacağız. Bizim için her maç final değerinde. Öncelikli olarak Adıyamanspor maçını düşünüyoruz. Bu maçtan galip ayrılarak zirve iddiamızı sürdürmek istiyoruz.

 Adıyamanspor maçının zor bir mücadeleye sahne olacağının bildiklerini belirten Türkoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “rakibimiz ligde zor durumda bunun bilincindeyiz. Adıyaman deplasmanı zorlu bir deplasman. Çok zor bir müsabakadan olacak. Ben sporcularımıza güveniyorum 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Umarız oyuncularımız da gerçek futbollarını bu maçta sahaya yansıtmayı başarırlar ve 3 puanın sahibi oluruz” dedi.

 

daa_1138-001.jpg

daa_1148-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor