Akçaabat'ta Büyük Vurgun

Akçaabat'ta Büyük Vurgun

Akçaabat'ta özel fatura tahsilat merkezi, vatandaşlardan topladığı paralarla ortadan kaybolduğu iddia edildi

Akçaabat'ta özel fatura tahsilat merkezi, vatandaşlardan topladığı paralarla ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Türk Telekom'un bayisi olarak fatura tahsilatı yapan Çolaklı Mahallesi Atatürk bulvarı üğzerindeki işyeri, ödenen faturaları bedelleriyle ortadan kayboldu. Bayinin 600 kişiden yaklaşık 100 bin TL'lik vurgun yaptığı iddia ediliyor. 

TELEFONLAR KESİLİNCE FARK EDİLDİ.

Türk Telekom bayisi olarak fatura tahsilatı yapan işyerine ödeme yapmalarına rağmen internet ve telefonları kesilen vatandaşlar, önce fatura yatırdıkları bayiye gitti. Bayinin kapandığı öğrenen vatandaşlar Türk Telekom’a başvuru yaparak makbuzlarını ibraz etti. Ancak tahsilat makbuzlarının gerçeği yansıtmadığı ve sistemde telefon faturalarının ödenmediği anlaşıldı.

akcaabatta-buyuk-vurgun1.jpg

sahte-telekom-faturasi.jpg

 

TABELASI VAR FAKAT SÖZŞELMESİ YOK…

Türk Telekom yetkililerinden fatura ödeme noktasının bayilik sözleşmesinin 17 Nisan 2015’te  iptal edildiğini öğrenenilirken, işyerinde halen Türk Telekom, TT Net tabelasının asılı olduğu görüldü.

VATANDAŞ SORUYOR “TELEKOM TABELASI NEDEN VAR”

Aynı şekilde 700’e yakın vatandaşın mağdur edildiği iddia edilirken, bu merkeze ödeme yapan vatandaşalr Türk Telekom’u suçladı. Mağdur vatandaş bir vatandaş “Burada Türk Telekom’un tabelası var. Biz nerden bilelim sözleşmenin iptal edildiğini. Madem iptal ettiniz tabelayı neden buradan kaldırmadınız. Tabela asmak bu kadar kolay mı. Burada bayi kadar Türk Telekom’da suçludur” dedi.

FATURALAR SAHTE Mİ?

Öte yandan polise başvuru yapan vatandaşlar ellerindeki  tahsilat makbulzarında Türk telekom’a ait hiçbir yazı, imza ve kaşe olmadığı için bir işlem yapılamadığı, mağdur vatandaşları direk savcılığa suç duyurusunda bulunması gerektiği öğrenildi. Tahsilat makbulzarının ise sahte olduğu iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler