Akçaabat'ta Beklenti Büyük

Akçaabat'ta Beklenti Büyük

  Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat belediye Başkan Aday Adayı osman Zeki Alşan, Akçaabat’ta vatandaşların belediyeden büyük beklentileri olduğunu belirtti.

 

Alşan yaptığı değerlendirmede, aday adaylığı süresinde vatandaşlar ile bizzat görüşerek Akçaabat’ın eksiklerini ve vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarını belirlemeye çalıştığını belirti. Alşan “Aday adaylığım sürecinde ilçe halkımızla görüşmelerimizde belediyeden büyük beklentileri var. İlçe esnafımızın ve halkımızın yaşadığı en büyük sorunların beklentilerin trafik ve otopark konusu olduğunu gördüm.  Eğer partimizden adaylığım netleşirse ve halkım beni seçme onuru bahşederse bende projelerimi ilk 3 tanesi trafik ve otopark çözümü olduğu çok açık ve net olarak vatandaşlarımıza iletiyorum.    İlçemizde yapılmamış ve eksik yapılmış projeler yapıldığında halkımızın yaşam seviyesini yükselecektir. Önceliğimizin bu konular üzerinde yoğunlaştığımızı halkımızla paylaşıyorum” dedi.

Akçaabat’ın nüfusa oranla yeterince hizmet ve yatırım alamadığını ifade eden Alşan “Akçaabat nüfus yoğunluğu açısından ve kapasite açısından büyük bir   ilçedir. Bu   büyüklüğüne göre  hakkettiği  yatırımları  alamadığı kanısındayım. Trabzon’un doğusu bu konuda daha büyük yatırımlar almıştır.  Kısacası Akcaabat’ımız hak ettiği yerde olmadığını üzülerek tespit ettim. Bu sorunları çözmek için bir  çok  projelerim  var. Halkımızın tercihi halinde  büyük  bir  istekle ve  heyecanla  bu  projeleri  hayata geçirmeye  çalışacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler