Akçaabatlılar Vakfına Yeni Yönetim

Akçaabatlılar Vakfına Yeni Yönetim

Akçaabatlılar Vakfına Yeni Yönetim

 

Akçaabat’ta hizmet veren vakıflarda olan Akçaabatlılar Vakfı kongre yaptı. Yapılan kongrede yönetim kuruluna yeni isimler seçildi.

Akçaabatlılar Vakfı lokalinde yapılan olağan genel kurul toplantısının divan başkanlığını gazeteci İsmail Topal yaptı. Saygı duruşu ile başlayan genel kuruldu, bir önceki yönetim kurulunun faaliyet raporu oylanarak kabul edildi.

Gelir gider kısmında söz alan üye Kani Topal, vakfın bugüne kadar bir çalışmasını görmediğini ve 3-5 kişiyle vakfın yürütüldüğünü, lokalinde ise dışarıdan gelen insanların dışlandığını dile getirdi.

Yapılan konuşmalar sonrasında vakfa yeni üyelerin kabulü oy birliği ile kabul edildi.

Kongrede yapılan seçimde yeni yönetim ve denetleme kurulu üyeleri de belli oldu.

Akçaabatlılar Vakfı Başkanlığına seçilen Yaşar Erbaşaran, seçim sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında “Kongremiz ilçemiz ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Vakıf medeniyeti, kendisini insanlığa vakfetmek, insanı ve cani hayatın merkezine alarak, insanlığın yararına çalışmak anlayışı üzerine kuruludur. Bu vakıf anlayışı, garip gurebayı, fakir fukarayı da düşünür, kimsesizi, yolda kalmışı da düşünür.  Bizi birbirimize bağlayan sevgi, merhamet, dayanışma, kardeşlik gibi özellikler, vakıf anlayışıyla daha da güçlenmiş, bizi bir ve beraber yapmıştır. Onun için vakıf demek sağdan soldan toplanılarak oluşturulmuş bir kese değildir aslında. Vakıf denilen aslında kişinin, kendi rızasıyla hayrını bağışlamak suretiyle bir hayrı inşa etmesi demektir.  1985 yılında kurulan vakfımızda bugüne kadar birçok yönetim değişikliği olmuştur. Bugün ise yönetime sizlerin oyları ile biz seçildik. Bundan sonraki süreçte birlik beraberlik içerisinde ortak akılla güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Bugüne kadar Akçaabatlılar Vakfı’na başkanlık yapan, yönetim kurulunda bulanan. Genel kurulda görev alan, Akçaabatlılar vakfına gönül veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akçaabatlılar Vakfı’nın yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu.

Yaşar Erbaşaran
Adnan Topsakal
Baki Eyüpoğlu
Oktay Sevim
Turhan Bektaşoğlu
Recep Şen
İsmail Hakkı Uzun

Yedek Üyeler
Bülent Cumur
Rıza Özer
Adnan Çelik
Haydar Özlü
Ali Dinç
İlhami Bozali
Erdoğan Neziroğlu

akcaabatlilar-vakfi-baskani-yasar-erbasaran.jpgakcaabatlilar-vakfi-kongre-yapti.jpgakcaabatlilar-vakfi-kongresi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler