Akçaabatlı Sporcular Altın Madalya Aldı

Akçaabatlı Sporcular Altın Madalya Aldı

Akçaabatlı Sporcular Balkanlarda Türk Bayrağının göndere çekilmesini sağladılar.

AKİK-Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri Balkanlarda Türk Bayrağının göndere çekilmesini sağladılar.

9-12/12/2015 tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan Balkan Şampiyonası'nda Milli Takımımızda yer alan 3 sporcumuzda altın madalyayı kazanarak, Türk Milletinin göğsünü kabarttılar. Kulübümüz adına 32 kg’da Aleyna ÖZKAN, 40 kg’da Sinem KÖROĞLU,52 kg’da Tuğba BAŞARAltın Madalyayı kazandılar. Ayrıca sporcularımızın yetiştiricisi Volkan SULTANSUYU’da ilk defa Milli Takım Antrönerliğine seçildi.

Sırbistan da Yapılan 14-15 Yaş Minik Bayan Balkan Şampiyonasında:

32 kg Aleyna ÖZKAN Altın Madalya

34 kg Aysu PARALI Altın Madalya

37 kg Zehra DEMİRKIRAN Altın Madalya

40 kg Sinem KÖROĞLU Altın Madalya

44 kg Yeşim Nur ARMUT Altın Madalya

48 kg Zeynep YETGİL Altın Madalya

52 kg Tuğba BAŞAR Altın Madalya

57 kg Nurife DUMAN Altın Madalya

62 kg Rabia KOCAKAYA Gümüş Madalya

Takım Sıralamasında Ülkemiz 8 Altın ve 1 Gümüş Madalya ile Şampiyon Oldu….

1- TÜRKİYE

2-SIRBISTAN

3-BULGARİSTAN

Kulüp Başkanı Ali BALTA yaptığı açıklamada;

Sinem KÖROĞLU, Tuğba BAŞAR, Aleyna ÖZKAN adlı öğrencilerimiz Sırbistan da Yapılan 14-15 Yaş Minik Bayan Balkan Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda onları eğiten Volkan SULTANSUYU ve Fatma Kanlı SULTANSUYU hocalarımızı da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi doğdukları günden beri bakıp besleyen ve onların doğal sponsoru olan anne ve babalarını da ayrıca tebrik ediyorum. Bu macerada öğrencilerimize her türlü maddi ve manevi destek veren AKİK-Akçaabat İlim Kültür Gençlik Spor Kulübü Derneğimizeve çok kıymetli yönetici arkadaşlarıma, destekçilerime özellikle Yomra Fen Lisesi Mürürü Ahmet Kadı KADIOĞLUBey’e teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca öğrencilerimizin bu başarıya ulaşmak için antremançalışmalarını yaptıkları Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulunun Müdürü kıymetli kardeşim Sayın Osman BOZALİ Bey’i hem tebrik eder hem de teşekkür ederim. Yine Osman Beyin şahsında okulun çalışanlarına teşekkür ederim. Çocuklarımızın, hiçbir zaman kibirlenmeden, şımarmadan, öz değerlerimizi kaybetmeden çok daha ilerilere gitmelerini Yüce Mevla’mdan temenni ederim. Anlatmaya çalıştım başarı bir sürecin sonunda gelen başarıdır. Bu başarıda katkısı olan başkaları da vardır mutlaka, Mustafa VARLIK gibi, bu anlamda Mustafa VARLIKabimize,Akçaabat Kaymakamlığı Proje Birimi Yöneticisi Sayın Osman DÜZENLİ’ye,Ergül SAĞIR Bey’e ve emeği geçip şu anda hatırlayamadıklarıma da teşekkür ediyorum, bu günün büyükleri olarak bu zorlu yolculuğumuzda nice çocuklara da böyle imkanlar sunmanızı bekliyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler