Akçaabatlı Leyla Kalaycı, Engellilere olan desteğini sürdürüyor.

Akçaabatlı Leyla Kalaycı, Engellilere olan desteğini sürdürüyor.

Akçaabatlı Leyla Kalaycı, Engellilere olan desteğini sürdürüyor.

Ortahisar Belediyesi olarak, Trabzon ve çevresindeki engelli ailelere verilen yemekte bulunan ve belediye adına önemli çalışmalara imza atan Akçaabatlı Leyla Kalaycı Yavuz, engelli aileleri kapıda karşılarken, aynı restorant yemek yemeye eski Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta ile karşılaşınca, 85 engelli vatandaşın akülü araba sahibi olduğu projenin temeli atıldı.

leyla-kalayci-yavuz.jpg

Yavuz,"engelli kardeşlerimize hoşgeldin derken, Muharrem Usta beyfendiyi gördüm ve kendisine hoşgeldiniz dedim. Onlar yanında bulunan bir grup arkadaşıyla beraber arka bahçe tarafında yemeklerini yediler. Ortak tanıdığımız bir beyefendi benim neler yaptığımı kendisine anlatmış. Kendilerinin bulunduğu masaya gittim ve sohbet ederken bu konudan bahsettim. Çok ilgilendi. İstanbul'a gidince beni aradı ve "kaç tane ihtiyaç var?" diye sordu. Bende "acil olarak 85" yanıtını verdim. Kendisi hepsini aldı ve kısa sürede gönderdi." şeklinde konuştu.

 

Yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede, 85 engelli aileye mutluluk veren projeye imza atan Muharrem Usta ve Leyla Kalaycı Yavuz'a, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler