Akçaabatlı Kadın Cinayet Kurbanı mı?

Akçaabatlı Kadın Cinayet Kurbanı mı?

Akçaabatlı Kadın Cinayet Kurbanı mı?

Karabük’te, iddiaya göre tartıştığı evli polis sevgilisinin beylik tabancasını başına dayayarak ateş eden Pınar Ertuğrul (39) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, önceki  gece saatlerinde Karabük Yeşil Mahalle’de bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, aslen Akçaabatlı olan Pınar Ertuğrul (39), eşinden ayrı yaşayan sevgilisi polis memuru E.G.’nin evinde tartışmaya başladı. Devam eden tartışma sonrası Pınar Ertuğrul, kavga ettiği polis sevgilisinin beylik tabancasını başına dayayıp bir anda ateşlediği iddia edildi. E.G., durumu hemen 112 ekiplerine ardından ise meslektaşlarına bildirdi.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Pınar Ertuğrul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru E.G. ise gözaltına alındı.

 

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Apartman sakinleri sevgililerin sürekli kavga ettiklerini söylerken, olayın yaşandığı daireye gelen Cumhuriyet Savcısı geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Pınar Ertuğrul’un ellerinden barut izi alınmasının ardından morga kaldırıldı.

pinar-ertugrul.jpgCumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Pınar Ertuğrul’un Akçaabat Aydınköy mahallesinden olduğu ve cenazesinin yarın (Pazartesi) Akçaabat’ta getirilerek burada defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler