Akçaabatlı Genç Yazar İlk Kitabını Çıkardı!

Akçaabatlı Genç Yazar İlk Kitabını Çıkardı!

Akçaabatlı Genç Yazar İlk Kitabını Çıkardı!

 

Trabzon’da yaşayan 28 yaşındaki Özlem Kazancıoğlu, dokuz aylık bir süreç içerisinde yazdığı “Balerin” isimli kitabını çıkardı.

Tanımadığı kişilerle fikirlerini yazarak paylaşmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Özlem Kazancıoğlu, başka yazarların da düşüncelerini yakından takip etmenin ve çok okumanın kendini geliştirme konusundaki önemine ayrıca vurgu yaptı.

Yaklaşık bir yıl önce kendi blog sitesinde düşüncelerini yazarak okuyucularına ulaşmayı hedefleyen Özlem Kazancıoğlu hala diğer blog sitelerinde de yazılarını paylaşmaya devam ediyor.

Zaman zaman Akçaabat’ın Sesi internet haber sitesinde de yazan Özlem Kazancıoğlu çevresinden gelen tepkilerin oldukça olumlu olduğunu ve destek gördüğünü özellikle belirtti. Kazancıoğlu, İlk kitabı “Balerin”i yaklaşık olarak dokuz aylık bir süreç içerisinde yazdığını söyledi.

“Benim seçtiğim konu üzerine de elbette birçok roman, öykü, deneme, kişisel gelişim romanları yazılmakta. Fakat her yazarın öyküsü, romanı işleyiş tarzı ve gözlemledikleri, araştırdıkları birbirinden farklı. Bu yüzden her yazarın ve kitabında yolculuğu birbirinden farklı oluyor” diyen Kazancıoğlu, ”Ayrıca bazı yazarların yıllar geçtikten sonra dönüp ilk kitaplarını okudukları zaman kendilerini acemi gördüklerini dürüstlükle ifade etmelerini ise olgun bir davranış olarak değerlendirdi.” Çünkü insan ancak bir süre geçtikten sonra kendini daha doğru değerlendirebiliyor ve şurayı şöyle yazsam, burası olmamış gibi düşünebiliyor. Bu durum yazarken pek mümkün olmuyor.” dedi.

Özlem Kazancıoğlu’nun yazdığı “Balerin ”isimli kitaba ulaşmak isteyenler, internet üzerinden idfix.com.tr adresinden ve diğer online satış sitelerinden ulaşabilirler.

ozlem-kazancioglu.jpgÖzlem Kazancıoğlu’nun Özgeçmişi!

1992 yılında Trabzon’da doğan özlem Kazancıoğlu 2015 yılında Avrasya üniversitesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldu.2019 yılında Avrasya üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünden yüksek lisans eğitimini tamamladı. Tezini sosyoloji bilim dalı üzerine yazdı. Yerel bir gazetede röportajlar yaptı. “Balerin ”yazarın ilk kitabıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler