Akçaabat'ın yeni başhekimine ziyaret

Akçaabat'ın yeni başhekimine ziyaret

Çavuş hastaneyi ziyaret etti, Lojmanlar alınmalı temennisini yineledi.

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atan Dr. Mustafa Aydın’a Sağlık-İş Sendikası’nın Trabzon Şubesi tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Dr. Mustafa Aydın’a Sağlık-İş Sendikası’nın Trabzon Şubesi Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyelerince hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

 

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Sağlık-İş Sendikası’nın Trabzon Şubesi Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nin hemen yanıbaşında bulunan lojmanların hastaneye kazandırılması gerektiğini başhekime ilettiklerini belirtti. Şube Başkanı Çavuş “Hastanemiz bölgede özelliği olan bir hastanedir. Bu eserin buraya kazandırılmasında büyük emek harcanmış ve kısa sürede bitirilerek insanlarımıza şifa vermeye başlamıştır. Ancak bulunduğu alan şu için bile yeterli olmamaktadır. İlerleyen dönmede de bu sorun giderek artacaktır. Bu nedenle lojmanların bulunduğu alan bir an önce hastaneye kazandırılması gerekmektedir. Zaten hükümetin kamu lojmanalrını satma projesi var bu da bizim için bir fırsattır. Biz de başhekim beye bunun önemini anlatarak yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduk” dedi.

Çavuş, hastanenin yapılış amacına uygun olarak devam etmesi gerektiğini de vurgulayarak “bu hastaneyi planlarken her odaya tek kişi olacak şekilde planlandı. Ancak son dönemde bu odalara yataklar atılarak sayının yükseltildiğine şahit oluyoruz. Buna gönlümüz razı olmaz.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler