Akçaabat’ın üstlendiği en prestijli görev…

Akçaabat’ın üstlendiği en prestijli görev…

Akçaabat’ın üstlendiği en prestijli görev…

Akçaabat’ın üstlendiği en prestijli görev…

NADİR, VEKİL OLDU

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grubu’na İl Başkanı Haydar Revi adına başkanlık edecek isim Erhan Nadir oldu. Nadir, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinin oylarıyla seçildiği bu görevinde parti teşkilatı ile grup arasındaki koordinasyonu sağlayacak.

EN PRESTİJLİ GÖREV

Beş dönem AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında yönetim ve yürütme kurulu üyesi olarak görev yapan, geçtiğimiz yıl Akçaabat ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilerek başarıyla yürüttüğü aynı göreve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi ile yeniden seçilen Erhan Nadir, Akçaabat ilçesine bugüne kadar Büyükşehir nezdinde verilen en prestijli görevi de üstlenmiş oldu.

54 KİŞİLİK GRUBA BAŞKANLIK EDECEK

Parti içerisinde zaman zaman yaşanan anlaşmazlıklarda çözüm odaklı isim olarak bugüne kadar öne çıkan Erhan Nadir, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte AK Partili İlçe Belediye Başkanlarının da dahil oldukları 54 isimden müteşekkil AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’na Başkanlık yapacak.

GRUP KARARLARI BAŞLAYICI

AK Parti’de, her ay meclis toplantılarından önce bir araya gelen AK Parti Grubu, toplantı gündemi ile genel konu ve sorunları, parti tüzük ve programı çerçevesinde görüşerek karara vardıktan sonra, varılan sonuca göre genel kurulda hareket ediyor. Gizli oylama ile alınan bağlayıcı grup kararlarına, belediye meclis üyeleri uymak zorunda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler