Akçaabat’ın Hedefi Galibiyet

Akçaabat’ın Hedefi Galibiyet

Teknik direktör Başaran: " Evimizde yapacağımız bu maçtan, galibiyet özlemimize son vererek ayrılmak istiyoruz"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, yarın sahasında Localtime Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, bu karşılaşmadan, galibiyet özlemine son vererek ayrılmak istediklerini söyledi.

Başaran, Localtime Fatih Karagümrük maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "İki deplasman beraberliğinin ardından kazanmak isteyeceğimiz bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmayla ilgili gerekli planlarımızı yaptık. Her zamanki oyunumuzu ortaya koyarak oynayacağız. Rakibimizi baskı altında tutup pozisyon vermeden, savunma hataları yapmadan ve hücum oynayarak sonuca gitme çabası içinde olacağız" dedi.

İyi bir ekibe sahip olduklarını ifade eden Başaran, "Kazanmak istiyoruz. Kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yapacağız. Evimizde yapacağımız bu maçtan, galibiyet özlemimize son vererek ayrılmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı karşılaşmaya bekliyoruz" diye konuştu.Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nde sakatlıkları bulunan Barış Gök, Zekeriya Denizer ve Civar Çetin ile kart cezalısı Uğur Uğur ve Volkan Dikmen, Localtime Fatih Karagümrük maçında görev alamayacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor