Akçaabat yeni bir lezzet durağına daha kavuştu.

Akçaabat yeni bir lezzet durağına daha kavuştu.

Akçaabat yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Karadeniz’in ününe ün katan Horon artık damak tadı oldu.

Haber:Derviş Altuntaş

Akçaabat yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Karadeniz’in ününe ün katan Horon artık damak tadı oldu.

Akçaabat’ta yemek sektörüne farklı bir soluk katacak olan Horon Restaurant, düzenlenen görkemli bir törenle Sahil Park’ta hizmete açıldı.

Muhammet Çalık ve Yusuf Çalık’ın İşletmenliğini yaptığı Horon Restaurant’ın açılışına; AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile çok sayıda davetli katıldı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu yaptığı konuşmada işletme sahiplerini tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

 

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise, Trabzon’un son yıllarda turizm ile ön plana çıktığını ve verilere göre 3 milyon tuistin Trabzon’a uğradığını ifade etti. Kaymakam Şenel “Trabzon’a gelen her turist Akçaabat’ta uğramadan geçmiyor. Akçaabat sahip olduğu lokanta zincirleriyle bir çok bölgenin önünde hareket etmekte ve turizmin itici gücü olmaktadır. Bu aynı zamanda Akçaabat ekonomisine öneli bir girdi sağlamaktadır” dedi.

Kaymakam Soner Şenel, girişimcilere yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür ederek başarı diledi.

akcaabat-led-ekran.jpg
İşletme Sahiplerinden Yusuf Çalık

horon-restaurant-cafe.jpg

horonrestaurant.jpg

Horon Restaurant, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin’in yaptığı dua ve ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile işletme sahiplerinin kurdele kesimiyle hizmete girdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler