Akçaabat, Vekilleri Bağrına Bastı

Akçaabat, Vekilleri Bağrına Bastı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ilçelere teşekkür ziyaretlerini başlattı.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ilçelere teşekkür ziyaretlerini başlattı.

Seçilemeyen 6. Sıra adayı Ergin Aydın ve AKP İl Başkanı Haydar Revi ile Akçaabat’a ziyarette bulunan AK Parti milletvekilleri, AK Parti Akçaabat ilçe başkanı Emre Akgün ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i de  yanlarına alarak vatandaşları selamladı.

vekillerr.jpg

Büyük sevgi gösterisi ile karşılanan AK Partili vekillerden Süleyman Soylu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Yapılan dualar hürmetine, semaya kalkan eller hürmetine, aziz milletimizin ferasetiyle, bugün Türkiye yolculuğuna devam etmektedir. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu milletin çok büyük millet olduğunu 1 Kasım akşamı vereceği kararın başımızın üzerinde yeri olduğunu aylardır anlatıyoruz. Allah sizden razı olsun. Türkiye'nin çerçevesini dağıtmak istediler, siz cevap verdiniz, Türkiye'nin içerisini karıştırmak istediler, siz cevap verdiniz, istikrar dediniz, huzur dediniz. Siz dediniz ki, biz Türkiye'yi bu hizmet kadrolarıyla yarınlara taşımak istiyoruz. Bize 258 bin oy verdiniz, 258 milletvekili çıkardık, dedik ki 300 bin oy verin 300 milletvekili çıkartalım, şimdi 325 bin oy verdiniz 317 milletvekili çıkardık. Minnettarız, müteşekkiriz, sorumluluğumuzu biliyoruz" dedi.

"Akçaabat bize yaklaşık yüzde 70 oy verdi" diyen Soylu "Allah razı olsun hiç bir gün bizi burada sevgisiz bırakmadınız, milletimizin geleceğine oy verdiniz, bu büyük borcun şu omuzlarımızda olduğunu biliyoruz. Kibir yok, tevazu var. Büyüklük yok, erdem var, hep birlikte bir büyük çalışmanın altına imza atmak var. Dualarınızla inşallah hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

akcaabat-vekilleri-bagrina-basti2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler