Akçaabat Sahilleri Pırıl Pırıl Olacak

Akçaabat Sahilleri Pırıl Pırıl Olacak

Sahiller Pırıl Pırıl Olacak

 

 Trabzon’un neredeyse tek doğal sahilleri olan Akçaabat Söğütlü ve Yaylacık sahilindeki kumsallar bakıma alındı. Bu hat boyunca yapılacak çalışmalar sonucunda kumsallar yaza hazır hale gelmiş olacak.

Başkan Ekim, konuyla ilgili Akçaabat Belediye Meclisi’nde bilgi verdi. Başkan Ekim, sahiller için yeni bir araç aldıklarını ve kumsalları taş ve yabancı maddelerden arındıracaklarını ifade etti. Başkan “Akçaabat’ta doğal plajlarımız var. Bu plajlarımızı yaza hazır hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda plaj, kum eleme temizleme aracı alıyoruz. Birkaç gün içerisinde çalışmalara başlamasını bekliyoruz. Biz şimdiden diğer iş makinelerimizle sahilde kaba atıkları toplamak ve sahil şeridindeki kumsalları düzleştirmek için çalışmalara başladık” dedi.

Akçaabat Belediyesi olarak özellikle kumsalları yaza hazır hale getireceklerini dile getiren Ekim, hizmete girecek kumsal temizleme aracı ile sahillerin temiz bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Başkan Ekim, "Kumsal temizleme aracı, kum zeminin 15 santimetre altına girerek elenmesi gereken atık maddeleri eliyor, ayrıca kumsalı düzenliyor. Söz konusu araç ile Akçaabat’ta denize girilebilecek sahil bandı temiz bir görünüme kavuşacaktır" dedi.

sahiller-temizleniyo1r.jpgsahiller-temizleniyor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler