Akçaabat Minibüslerinde Otobüse Dönüşümde Son Nokta

Akçaabat Minibüslerinde Otobüse Dönüşümde Son Nokta

Akçaabat Minibüslerinde Otobüse Dönüşümde Son Nokta

Akçaabat Minibüscüler Kooperatifi Abdullah Sevim sitemize yaptığı açıklamada;

"06.02.2020 tarihinde Saat:13.00’da Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde Kooperatif üyelerinin katılımıyla beraber düzenlenecek olan toplantıda Belediye ile yapılacak dönüşüm sözleşmesi hakkında kooperatifin dönüşüm işini yapacak olan Avukat tarafından kooperatif üyelerine bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Bu toplantında ayrıca Trabzon Ulaşım A.Ş'nin yetkililerininde katılıp sözleşme ile ilgili bilgiler vereceğini  ve Elektronik Ücret Toplama sistemini kuracak olan firma yetkileride bilgilendirme yapacaktır.

Alınacak olan otobüslerin temsilcileri şoför esnafının huzurunda kamera kayıdı altında otobüs fiyatlarının tekliflerini verecek ve  verilen teklifler şoför esnafının huzurunda açılarak değerlendirilecektir. Tekliflere göre alınacak olan Otobüse karar verilecektir."

Öte yandan Abdullah Sevim; "Banka kredileri ve Esnaf Kredi Kefalet kooperatifleri ile kredi görüşmeleri devam etmekte olduğunu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğluna da her aşamanın bilgisi verilmektedir." dedi.

 

akcaabatta-otobus-degisimi-001.jpgakcaabat-minibusler-otobus-oluyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler