Akçaabat İnci'sini ağırladı

Akçaabat İnci'sini ağırladı

Akçaabat İnci'sini ağırladı

 

Gazeteci, eğitmen, televizyon programcısı ve sunucu İnci Ertuğrul, memleketi Akçaabat’ta düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldı.

 Sosyal belediyeciliğin başarılı örneklerini ortaya koyan Akçaabat Belediyesi, Akçaabat halkını kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Akçaabatlı ünlü Gazeteci, eğitmen, televizyon programcısı ve sunucu İnci Ertuğrul için söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe ,Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve Fotoğraf Sanatçısı Atilla Alp Bölükbaşı ile Akçaabatlı sanat severler katıldı.

Söyleşi ve imza günü etkinliği öncesinde Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, İnci Ertuğrul ile bir araya gelerek kendilerini, kendi evlerinde Akçaabatta ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

inci-ertugrul-imza2.jpgakcaabat-inci-ertugrul.jpgakcaabat-inci-ertugrul1.jpg

Söyleşide konuşan İnci Ertuğrul ise Akçaabat’ta kendi evinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Akçaabat anılarını anlattı. Söyleşiye katılan gençlere tavsiyelerde de bulunan Ertuğrul, gençlerden bol bol okumalarını ve hayallerinden vazgeçmemelerini istedi.

Sıcak ve sammi bir ortamda gerçekleşen söyleşide İnci Ertuğrul, piyasaya çıkardığı ilk kitabı “Sessizliğe Susanlar Konuşanlar” isimli kitabını okuyucuları için imzaladı. Etkinliğin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, İnci Ertuğrul’a günün anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler