Akçaabat İlkleri Yapmaya Devam Ediyor

Akçaabat İlkleri Yapmaya Devam Ediyor

Akçaabat İlkleri Yapmaya Devam Ediyor

 

Akçaabat Belediyesi’nin korona virüs nedeniyle ara verdiği step, aerobik ve pilates kursları açık havada yeniden başladı.

Korona virüsle mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte evlere kapanan ve spor yapma imkânı bulamayan Akçaabat’ın kadınları, yeni normal hayata geçiş ile birlikte Söğütlü Mahallesi Sahil Kısmında Bulunan Sebat Spor Sahalarında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bayan spor eğitmeni eşliğinde spor ve egzersiz yapıyorlar.

Akçaabat’ın temiz havasında, doğal güzellikleri içerisinde, enfes deniz manzarasında bir araya gelen kadınlar, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde spor hocalarının eşliğinde ısınma ve germe, kültür-fizik hareketleri yapıyor.

Günde üç seans olarak düzenlenen ve her bir seansı yaklaşık 45 dakika süren spor kursları, spor salonları açılana kadar Sebat Spor Sahalarında kadınlar için her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri devam edecek.

Konu İle ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Covid-19 Pandemisi öncesi Belediyemiz Spor işleri Müdürlüğü bünyesinde festival alanında bulunan Gençlik Merkezinde düzenlenen step, aerobik ve pilates kursları kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi ve uzun zamandır Akçaabatlı vatandaşlarımız spordan mahrum kalmıştı. Normalleşme sürecinde vatandaşlarımızın spor yaparak sağlıklı yaşamalarına katkı sunmak adına spor kurslarımızı açık alanda yapmaya karar verdik. Bunun için Söğütlü Mahallemizin sahil kesiminde bulunan Akçaabat Sebat Spor tesislerine ait sahayı kullanarak Akçaabatlı kadınlara spor yapma imkanı sağladık. Kurslarımıza katılanlar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek egzersiz yapıyor. Akçaabat Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteği sürdürerek açık havadaki spor kurslarımızın çeşitliliğini arttırmaya gayret edeceğiz” dedi.

akcaabat-saglikli-yasam.jpgakcaabat-saglikli-yasam1.jpgakcaabat-sanik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler