Akçaabat En Yoğundan daha Yoğun

Akçaabat En Yoğundan daha Yoğun

Akçaabat En Yoğundan daha Yoğun

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara’da Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank ile yaptığı görüşmelerin ayrıntılarını bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyeleriyle paylaştı.

  Zorluoğlu, “Ulaştırma Bakanı ile yapmış olduğumuz görüşmede sayın bakanımız, Akçaabat’ta karayolunda bulunan yoğunluğun yoğun denilen yerlerden bile daha yoğun olduğunu ve buraya bir çözüm getirilmesi gerektiğini söyledi. Ama çözümü özel olarak çalışalım. Kendisi bir bakan yardımcısını bu iş ile görevlendirdi. Karayolları Genel Müdürlüğü, Büyükşehir belediyemiz, Akçaabat Belediyemiz ve ilgili diğer taraflar ile bir araya geleceğiz. Bu trafik sorununda çözüm önerilerini alternatiflerini ortaya koyacağız. Bunu yaparken elbetteki Akçaabat’ta ve Trabzon’daki tarafların da görüşlerini alacağız, STK’ların da görüşlerine başvuracağız” dedi.

Zorluoğlu, “Alınan bu karar ile Akçaabat ve Değirmendere ile ilgili sorunu bir an önce çözüme kavuşturmanız lazım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler