Akçaabat Düğünleri

Akçaabat Düğünleri

Akçaabat Düğünleri

 

Fatih Özlem’ine Kavuştu

 

DSİ’de Harita Topoğrafı olan Ali Osman Şal’ın yakışıklı oğlu Fatih gönlünü kaptırdığı Özlem Battal ile hayatını birleştirdi. NHL sağlık Lojistik’te uzman olarak görev yapan Fatih ile Karabük üniversitesi’nde Yüksek inşaat mühendisi Araştırma görevlisi olan Özlem’in düğün töreni Akçaabat Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Akçaabat Belediyesi Nikah Memuru Recep Şen tarafından kıyılan nikah sonrasında genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Genç çiftlere mutluklar diliyoruz.

fatih-ozlem.jpg


Pınar ile Coşkun dünya evine girdi.

 

akcaabat-coskun-ciftci.jpg

Akçaabatlı ses ve görüntü organizasyon firması Ekol’ün ortaklarından Coşkun Çiftçi, düzenlenen muhteşem bir düğün organizasyonu ile hayatını Pınar Kılıç ile birleştirdi. Akçaabat Remzi Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sanatçılar Sinan Yılmaz ve Savaş Aslan’ın müzikleriyle renk kattığı düğüne katılanlar gönüllerince eğlendi.

Genç Çiftlere Mutluklar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 


akcaabat-coskun-ciftci1.jpg

 

 

Fatıma İle Bekir’in en mutlu günü.

Akçaabat’ın bilgisayar ve teknoloji firması Biltegs Bilgisayar çalışanı Bekir Çolak hayatını Fatıma Gör ile birleşti. Akçaabat Ömeroğlu Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine katılanlar kemençe eşliğinde  uzun süre horon oynadı.

Akçaabat Ajans olarak Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler