Akçaabat Demir Bükecek

Akçaabat Demir Bükecek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü yarın saat 13.00’da Akçaabat Fatih Stadyumunda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, rakipleri karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyle

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü yarın saat 13.00’da Akçaabat Fatih Stadyumunda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, rakipleri karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

 

Başaran, ligin son haftaları yaklaştıkça maçların daha da zorlu geçtiğini belirterek, " İç saha maçı ve bu avantajımızı değerlendirmek istiyoruz. Bakıldığında Ankara Demirspor'un pek fazla taraftarı olmadığını görebiliriz. Bu nedenle onlar için iç ya da dış saha maçı pek fark etmiyor. Sadece psikolojik olarak etkilenebilirler" dedi.

İyi bir ekibe karşı oynayacaklarını dile getiren Başaran, şöyle devam etti:"Belki de bugüne kadar oynayacak olduğumuz en kritik maç olacak. Önümüzde az sayıda maçlar kaldı. Üst sıralarda yer alan takımlar play-off mücadelesi içerisindeler. Biz de bu takımlardan biriyiz. Amacımız ilk 5'te olmak. Tabi ki sezon başından beri şampiyonluk hedefi olan bir ekibiz ve bu hedefimiz hala geçerlidir. Ankara Demirspor ile aramızda 1 puan fark var. Galip gelerek hem rahatlamak hem de rakibimizin daha üst sırasında yer almak istiyoruz. Bu nedenle sahamızda oynayacak olduğumuz bu maçtan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Savunmada dikkatli olup, daha çok atak üreten, gol ve goller bulan taraf olmaya çalışacağız. Her zaman ilk golü bulan taraf avantajlı olur. Gerçi biz golü veya golleri son dakikaya kadar arayan taraf olacağız. Takımıma inanıyorum."

Öte yandan Ümraniyespor maçında maçın orta hakemi tarafından rapor edilen Ali Sivrikaya 75 gün hak mahrumiyet cezası verildi.Sivrikayanın yaptığı itaraz red edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor