Akçaabat Çocuk Parklaı Yenileniyor

Akçaabat Çocuk Parklaı Yenileniyor

Akçaabat Belediyesi Çocuk Parkları yenileme çalışmalarına başlandı.

Akçaabat Belediyesi park yenileme çalışmaları kapsamında Sahil Cumhuriyet Çocuk Parkı, Havuzlar Çocuk Parkı, Amfitiyatro Çocuk Parkı, Festival Alanı Çocuk Parkı ve İbrahim Efendi Çocuk Parkları yenileme çalışmalarına başlandı.

İlk etapta Cumhuriyet Çocuk Parkı, Havuzlar Çocuk Parkı ve Amfitiyatro çocuk parkına oyun grupları kuruldu ve zeminleri kauçuk kaplandı.

Yapılan çalışmaların toplam ihale bedeli 300.475 tl olup bundan sonraki süreçte şehirdeki diğer çocuk parklarına da ihale kapsamında eklemeler yapılacağı belirtildi.

            Salıncaklar, kaydıraklar, tahterevalliler ve buna benzer oyun gruplarının bulunduğu çocuk oyun parkları en çok çocukları sevindirdi.

Sahil Parka Yürüyüş Yolu

İlçemiz sahil parkta karayolu tarafına 200 metre boyunda 5 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılmaya başlandı. Zemini kauçuk olacak yürüyüş yoluna spor kondisyon aletleri monte edildi.
Belediye Başkanı Türkmen yaptığı açıklamada:’’Belediye olarak çocuklarımızın en güzel şeylere layık olduğu inancı ve bilinci ile bu tür yatırımları yapmayı sürdüreceğiz. Çocuklar en büyük servetimizdir"dedi.

‘’Ayrıca sahil parka tüm vatandaşlarımızı ilgilendiren yeni bir yürüyüş yolu yapılmış bu yürüyüş yolu üzerine yeni kondisyon aletleri monte edilmektedir. Çalışmalar tamamlanma aşamasına gelmiştir ‘’dedi.

akcaabat-belediyesi-oyun-parklariyenileniyor.jpg

akcaabat-belediyesi-oyun-parklariyenileniyor1.jpg

akcaabat-belediyesi-oyun-parklariyenileniyor2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset