Akçaabat CHP, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Akçaabat CHP, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Akçaabat CHP, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Akçaabat CHP, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak başkanlığında verilen kahvaltı Akçaabat Körfez Metin Köfte Salonunda düzenlendi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kahvaltıya Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ile birlikte ilçede görev yapan gazetecilerin tamamı eşlik etti.

Kahvaltı organizasyonuna katılan gazetecilere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Başkan Bak; "Akçaabat’ımızın yerel siyasetinde, siyasi partilerin içinde yer alabilmek ne kadar önemliyse diğer anlamda 4'üncü kuvvet olan basın da bu anlamda çok çok önemlidir. Gazetecilik kendini yazmaktır, eğer ki yazmıyorsan halkla ilişkiler yapıyorsunuzdur. Benim sevindiğim taraf şu; Akçaabat basını içerisinde çalışan tüm arkadaşlarımızın hepsi, gerçekleri yazmakla ve gerçekleri okuyucularına veya izleyicilerine ve Akçaabat halkımıza haber aktarmak için canla başla çalışıyor.

MUSTAFA BAK “HEPİNİZ BİR DEĞERSİNİZ”

Akçaabat ilçesinde çalışan basın mensubu arkadaşlarımız bizler için ayrı ayrı kıymetlisiniz ve İşin en güzel tarafı bizlere değer veriyorsunuz ve gerçekleri yazdığınız için, Akçaabat’ımıza katma değer katıyorsunuz. Gazetecilik mesleğinin öz görevini yerine getiriyorsunuz. Sizlerden tek ricamız, gerçekleri söyleyin ve bunları söylerken bizleri de eleştirmenizi istiyorum. Bizler bu eleştirilerinize göre doğru işler yapmak için değerlendiririz. Yanlış yapıyorsak ta doğru yola gitmemiz için bizlere ışık olursunuz.” diyerek sözlerini tamamladı.

OSMAN BAŞOCAK “TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, kahvaltı programından dolayı CHP Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Bak başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Akçaabat’ta hizmet veren gazeteci arkadaşlarımızla tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirten Başocak, “Haber konusunda Akçaabat ilçemiz oldukça zengin ve başarılı tecrübeli gazeteci arkadaşlarımızla Akçaabat gündemini, nabzını çok daha etkin kılacaklarını bu anlamda CHP Akçaabat ilçe yönetiminin yerel basına vermiş olduğu kahvaltılı toplantıyı çok anlamlı buluyorum. Açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler