Akçaabat CHP Adayını Açıkladı.

Akçaabat CHP Adayını Açıkladı.

Akçaabat CHP Adayını Açıkladı.

aday-tanitim-topantisi.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Akçaabat belediye başkan adayını törenle açıkladı.

 

CHP Akçaabat belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk yapılan tören ile tanıtıldı.

ali-turen-ozturk-konusmasi.jpg

 

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’ne yapılan aday tanıtım törenine, İl başkanı Yavuz Karan, İlçe başkanı Mustafa Nadir ve çok sayıda partili katıldı.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yavuz Karan, Akçaabat’ın son 20 yılının kayıp olduğunu ve Akçaabat’ın geleceğini yeniden düzenlemek zorunda olduklarını iddia etti. Karan konuşmasında “Akçaabat’ın son 20 yılı kayıptır. Akçaabat belediyesi rutin işler dışında hiçbir çalışma yapmamıştır.  Akçaabat’ta bir cadde yapıyor sanki boğaz köprüsü yapıyorlar, Akçaabat’ın en işlek caddesini 3 aydır trafiğe kapattınız, bu mu başarınız” şeklinde konuştu.

Karan Ali Türen Öztürk’ün belediyeciliği en iyi şekilde bildiğini de belirterek “Ali Türen Öztürk Akçakale’de çok önemli başarılara imza atmıştır. Şimdi Ali Türen Öztürk Akçaabat’ın hizmetindedir. Şefik Türkmen’den kurtulmak isen herkesi CHP’ye bekliyoruz. BTP’li arkadaşlarımızı, Saadet Partili arkadaşlarımızı ve AK Parti’den kurtulmak isteyen herkesi CHP’ye Ali Türen Öztürk’e desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

 

Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk ise yaptığı konuşmada belediyeciliği en şekilde bildiğini ve Akçaabat’ı yeniden planlayacaklarını ifade etti. Öztürk “Akçaabat’ta yerel seçim bu gün itibari ile başlamıştır. Akçaabat’ın her evine gireceğiz ve herkesle tokalaşacağız. İlçemizin sorunlarını herkese anlatıp projelerimizi herkesle birlikte yapacağız.  Akçaabat gerçek anlamda belediyeciliği bilmektedir. Akçaabat hak ettiği yatırımları ve hizmetleri alamamıştır. Bizim dönemimizde Akçaabat gerçek belediyecilik ile karşılaşacaktır” dedi.

 

Yapacağı her projenin arkasında halkın olacağını vurgulayan Öztürk “Akçaabatlılara sesleniyorum. Her zaman doğal halimde sizlerin karşısın açıktım ve bundan sonra da yine doğal olacağım. 3 Dönem Akçakale’de başkanlık yaptım. İnşallah Akçaabat’ta olduğu gibi kendi beldemde de ful oy bekliyorum. Çözüm üreten bir belediye için adayım, kendini kaf dağının arksında görmeyen bir başkanlık için adayım, her daim sahada olmak için adayım, halkımın iyi ve kötü gününde yanında olmak için adayım. Engel tanımayan bir Akçaabat için adayım. Sadece kendi fikirlerini değil herkesin fikrine sahip olmak için adayım” şeklinde konuştu.

 

İlçe Başkanı Mustafa Nadir ise yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. Nadir “Akçaabat’ta seçime en hazır parti CHP’dir. Farkımız farlılığımız siyah-beyaz gibi aşikârdır. Belediye başkan adayımız halkımız ile birlikte seçtik ve partimiz bunu onaylamıştır. Hiçbir yerde atama adayımız yoktur.  Guruluyuz, mutluyuz ve bu mutluluğumuzu partililerimizle paylaşıyorum.  AKP Siyasetçileriniz şiddetle kınıyoruz. Kefen giyilmez, kefen giydirilir.

Kaldı ki bu halka hangi kılıkta giderseniz giden, halkımız sizden korkmuyor. Amacınız kirlikten kefen ile kurtarmak ise, sizi yıkama yağlamaya davet ediyoruz” dedi.

yavuz-karanin-konusmasi.jpg

 

chp-foto-galeri-001.jpg

gif.gif

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset