Akçaabat Birlikteliği

Akçaabat Birlikteliği

Akçaabat Birlikteliği

Akçaabat Oto Galericiler Derneği’nin organize ettiği program Akçaabat Saray Restaurant’ta yapıldı.

 

Yapılan kahvaltılı toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri ve STK Başkanları katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat’ın ve bölgenin sorunlarını çözemk için Ankara’a elinden geleni yaptıkları ifade etti.

Ayvazoğlu “Akçaabat bizim için önemli. Bir Akçaabatlı olarak, hem Akçaabat’ın hem de bölgemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Burada önemli bir birliktelik sağlandığını görüyoruz. Bu birliktelik sağlandığı sürece sorunlarımızı Ankara’da daha hızlı bir şekilde çözeceğimize inanıyorum. Sorunlarımızı biliyoruz. Bu sorunlarımız hep birlikte el ele vererek çözmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise yaptığı konuşmada programı organize eden Akçaabat Oto Galericiler Derneği yetkililerine teşekkür etti. Akçaabat’ta oto galericilerin sorunlarını bildiklerini ifade eden Ekim “Akçaabat’ta çok sayıda oto galerici mevcut. Bu işyerleri için bir çalışmamız var ve büyük bir aşama kaydettik. Kamulaştırma gibi problemler halledildiğinde Akçaabat güzel bir galerici sitesine kavuşacaktır diye düşünüyorum. Tabiki sizden belediye olarak ricamız kaldırımlara mümkün olduğunca araçlarınız çekmemeye çalışın. Bu konuda birlikte hareket ederek vatandaşlarımızın da mağdur olmalarının önüne geçmeliyiz” dedi.

 

Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, davete icabet eden herkese teşekkür ederek, Akçaabat’ta oto galericilerin sıkıntılarının bilindiğini ve çözüm beklediklerini ifade etti.

stk-baskanalri-akcaabat.jpgstk-baskanlari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler