Akçaabat Belediyesi Temizliğe Önem Veriyor

Akçaabat Belediyesi Temizliğe Önem Veriyor

Akçaabat Belediyesi Temizliğe Önem Veriyor

Her Noktada Hummalı Temizlik Çalışmaları Yapılıyor

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve mahallelerde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra hazırlanan program dâhilinde yaylalara, piknik alanlarına, çocuk parklarına ve kırsal mahallelere çıkarma yaparak buralarda da kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte ilçe sınırlarında yer alan cadde ve sokaklarda çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarında hummalı bir çalışma gerçekleştiren Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti baştan aşağı temizliyor. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri icra edilirken diğer taraftan da sahil bandında yürütülen çalışma sayesinde yürüyüş yolları kısa sürede pırıl pırıl yapılıyor. Ekiplerin sabahın erken saatlerinden itibaren başlayarak yürüttüğü çalışmalarda ilçe sınırları içerisindeki çöpleri toplamanın yanı sıra sokaklar ve caddeler, tazyikli suyla yıkanarak temizleniyor.

“Özveriyle Çalışıyoruz”

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Koronavirüs salgını sonrası hijyen çalışmalarımızı arttırdık ve tedbirlerimizi aldık. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz.  Fakat sürekli ifade ettiğimiz gibi vatandaşlarımızdan da temizlik konusunda hassasiyet bekliyoruz.

Unutmayalım ki en iyi temizlik kirletmemektir. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Akçaabat için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz. ” dedi.

s1-037.jpgs2-051.jpgs3-039.jpgs4-018.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler