Akçaabat Belediyesi Karma Resim Sergisi

Akçaabat Belediyesi Karma Resim Sergisi

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılı etkinlikleri çerçevesinde Erol Günaydın Sanat Merkezinde karma resim sergisi açıldı.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kültür Araştırma Kurulu ve Akçaabatlı Resim Öğretmenlerinin planladığı ve İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılı kutlamaları çerçevesinde Erol Günaydın Sanat Merkezinde karma resim sergisi açıldı.

karma-resim-sergisi1.jpg

  

Sergide Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 51 sanatçının resimleri sergilendi.

Ali Candaş Marmara Üniversitesi öğretim üyesi, Mustafa Salim Aktuğ  Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi,  Basri Erdem İstanbul Işık Üniversitesi Dekanı,  Hakan Esmer Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi, Mehmet Ali Doğan, Sezai kara, Adil Ocak, Gülay Yüksel,  Aynur Ocak,  Aslı Özen, Durmuş Ali Akça, Yusuf Katipoğlu gibi önemli sanatçıların resimleri sergide yer aldı. 

 

Ayrıca bu sergide, Akçaabat Fatih Eğitim Fakültesi ve Akçaabat Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ile Akçaabat’ta görev yapan öğretmenler ve Trabzon’dan gelen sanatçılarda yer aldı.

 karma-resim-sergisi7.jpg

 

Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptığı konuşmada: “Akçaabat’ta resim dalında çok şanslıyız çok sayıda sanatçımız var. Bu sergiye çok sayıda sanatçımız katılmıştır. Çok iyi resimler olduğuna inanıyorum. Buraya eserleriyle katılan bütün sanatçılarımızı kutluyorum kendilerine şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

karma-resim-sergisi9.jpg

 

karma-resim-sergisi5.jpg

karma-resim-sergisi4.jpg

karma-resim-sergisi8.jpg

karma-resim-sergisi6.jpg

karma-resim-sergisi3.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat